Nalaten

Investico is een onafhankelijke ANBI-stichting zonder winstoogmerk. Met dank aan nalatenschappen kunnen wij de onderzoeksjournalistiek in Nederland versterken. Lees hieronder meer over deze vorm van schenken.

ANBI

Investico is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De stichting is als goed doel daarom vrijgesteld van schenkings- en erfbelasting. Als u besluit om na te laten, dan komt het volledig vastgelegde bedrag geheel ten goede aan onze onderzoeksjournalistiek.

Notaris

Om een gift na te laten aan Investico moet u contact opnemen met een notaris die dit voor u vastlegt in uw testament. Wij werken samen met Schut | Van Os notarissen. Zij zijn u hierbij graag van dienst. De contactgegevens vindt u hier.

Heeft u vragen?

Als u vragen heeft of geassisteerd wil worden bij het opstellen van een legaat, dan kunnen wij u daarbij ondersteunen. U kunt contact met ons opnemen via muntz@platform-investico.nl.

Onafhankelijke onderzoeksjournalistiek is onmisbaar in een democratie. Word nu Vriend van Investico en versterk de onderzoeksjournalistiek in Nederland.

Word vriend